sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Hyvästi laatu I




Kevättalvella ostin 13-vuotiaalle juniorille vaelluskengät. Viikonloppu partion kanssa Teijon metsissä ja molemmista kengistä pohja irvisti.  Loppukesästä ostin drymax-housut. Pari käyttökertaa ja toisen taskun vetoketjun sauma oli ratkennut. 

Eilen lenkillä käytin ensimmäisen kerran kesällä hankkimiani juoksutrikoita. Kehaisin vaimolle, että ovat uudet ja ainakin ehjät. Puoliksi totta; kun tulin lenkiltä niin vaimo huomautti, että sauma oli pohkeen kohdalta auki ja kangas pahasti rispaantunut. Eikä muuten takuulla johdu allekirjoittaneen isosta lihasmassasta. Listaan voi lisätä vielä talvella ostetut suksisauvat, joista toisesta hajosi rannelenkki ekalla hiihtokerralla.

Kun hankin edellä mainittuja tavaroita, kuvittelin ostavani - suksisauvoja lukuun ottamatta - laatua. Vaelluskengät olivat Helly Hanssenit, housut Haltin ja juoksutrikoot Craftin. Jollain tapaa siis laadukkaiksi miellettyjä merkkejä. Eivätkä ihan halpojakaan. Sauvojenkin odotin nyt sentään muutaman vuoden kestävän.  Housut ostin Wiklundilta, loput roinat Hansan Intersportista.

Vaelluskengät korjattiin suutarilla valmistajan piikkiin. Hajonneitten sauvojen tilalle sain uudet  Huomenna otan yhteyttä Craftiin ja Haltiin. Mielenkiinnolla odotan, mitä vastaavat.

Palaan asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti